Jo të gjithë janë ekspert në makina, aplikacioni Makina Ime PO!

Aplikacioni “Makina Ime” është gjuha e komunikimit digjital me konsumatorët për t’i ndihmuar në plotësimin e nevojave në lidhje me mobilitetin.

Shkarko Tani!

hero-image

Aplikacioni që përmbush të gjitha nevojat e tua të mobilitetit në një ikonë të vetme.

OPSIONET KRYESORE

dots

Në aplikacionin “Makina Ime” ju merrni informacione dhe përfitime të ndryshme lidhur me tregun e automobilave si dhe shpërblime. Një ikonë e vetme e cila përmbledh të gjitha opsionet e mëposhtme.

round

Si funksionon?

dots

Tashmë ju mund të këni në dorë një mjet që ju ofron komunikim të digjitalizuar e të përqëndruar, gjithçka në një aplikacion të vetëm në smartphone-in tuaj.

ring
1
2
3

Shkarko
Aplikacionin

Shkarko tani në App Store/Play Store aplikacionin “Makina Ime”

Regjistro
Të Dhënat

Plotëso të dhënat e tua që kërkohen ose lidhe direkt me llogarinë tënde me Facebook/Google/Apple si dhe shto të dhënat e makinës tënde

Përdor
Opsionet

Fillo përdor opsionet që kanë më shumë interes për ty si dhe informohu në kohë reale përçdo përditësim të aplikacionit

App Screenshots

dots

Disa imazhe digjitale të aplikacionit në smartphone të faqes kryesore si dhe disa prej opsioneve që ofrohen në të.

Shkarkime

+100.000

Përdorues Aktiv

+60.000

Përdorues Të Regjistruar

+26.000

Unë e kam, po ti?

Shkarko tani në telefonin tënd thjeshtë dhe falas: