Çfarë është Makina Ime?

Nëse ke nevojë për lëvizshmëri, apo aspiron të jesh shofer, atëherë aplikacioni Makina ime është eksperti që të duhet.

Makina ime është produkt i Porsche Albania që prej vitit 2015, i cili në vite ka evoluar për të plotësuar cdo nevojë tuajën mbi mobilitetin dhe ju informon mbi të rejat e fundit rreth industrisë automotive.

Tashmë ne jemi një komunitet prej rreth 60 mijë përdoruesish aktivë dhe numërojmë 13 funksione të ndryshme brenda një aplikacioni të vetëm.

 

Jo të gjithë janë ekspertë në makina, aplikacioni Makina Ime, PO!

FUNKSIONALITETET

Në aplikacionin “Makina Ime” ju merrni informacione dhe përfitime të ndryshme lidhur me tregun e automobilave si dhe shpërblime. Një ikonë e vetme e cila përmbledh të gjitha opsionet e mëposhtme.

Si funksionon?

An enim nullam tempor gravida donec enim congue magna at pretium purus pretium ligula rutrum luctus risusd diam eget risus varius blandit sit amet non magna.

Si funksionon?
Në vetëm 3 hapa, për 3 sekonda!

Tashmë ju mund të këni në dorë një mjet që ju ofron komunikim të digjitalizuar e të përqëndruar, gjithçka në një aplikacion të vetëm në smartphone-in tuaj.

1

Shkarko Aplikacionin

Shkarko tani në App Store/Play Store aplikacionin “Makina Ime”

2

Regjistro Të Dhënat

Plotëso të dhënat e tua që kërkohen ose lidhe direkt me llogarinë tënde me Facebook/Google/Apple si dhe shto të dhënat e makinës tënde

3

Përdor Opsionet

Fillo përdor opsionet që kanë më shumë interes për ty si dhe informohu në kohë reale përçdo përditësim të aplikacionit

App Screenshots

Disa imazhe digjitale të aplikacionit dhe disa prej opsioneve që ofrohen në të.

iPhone 12, 12 Pro – 21
iPhone 12, 12 Pro – 63
iPhone 12, 12 Pro – 64
iPhone 12, 12 Pro – 65
iPhone 12, 12 Pro – 66
iPhone 12, 12 Pro – 19
iPhone 12, 12 Pro – 20
iPhone 12, 12 Pro – 50
Home Screen
iPhone 12, 12 Pro – 2
iPhone 12, 12 Pro – 5
iPhone 12, 12 Pro – 55
iPhone 12, 12 Pro – 31
iPhone 12, 12 Pro – 27
iPhone 12, 12 Pro – 28
iPhone 12, 12 Pro – 29
iPhone 12, 12 Pro – 56
iPhone 12, 12 Pro – 47
iPhone 12, 12 Pro – 6
iPhone 12, 12 Pro – 7
iPhone 12, 12 Pro – 8
iPhone 12, 12 Pro – 10
iPhone 12, 12 Pro – 12
iPhone 12, 12 Pro – 14
iPhone 12, 12 Pro – 13
iPhone 12, 12 Pro – 17
iPhone 12, 12 Pro – 18
iPhone 12, 12 Pro – 22
iPhone 12, 12 Pro – 26
iPhone 12, 12 Pro – 25
Kodi Rrugor – 2
iPhone 12, 12 Pro – 35
iPhone 12, 12 Pro – 11
iPhone 12, 12 Pro – 23
iPhone 12, 12 Pro – 24
iPhone 12, 12 Pro – 38
mobile-frame
Shkarkime
0 K
Përdorues Aktiv
0 K
Përdorues të regjistruar
0 K

Unë e kam, po ti?

Shkarko tani në telefonin tënd thjeshtë dhe falas:

 Autostrada Tiranë – Durrës km.7, 1051   (+355) 04 240 74 30  makinaime@porsche.al